Buro Stilma

Het Architectenburo is een modern jong innovatief buro met een wisselende opdrachtenportfolio, in woonhuizen, renovatie, stedenbouw, kantoren en interieur.


Het buro heeft een eigen netwerk van expertise om zich heen verzameld om elke project volledig aan te kunnen nemen om zo de opdrachtgever volledig te kunnen ontlasten. Dit betekend voor de opdracht dat niet alleen het ontwerp aangeboden kan worden maar ook de constructie berekeningen, installatie advies etc, tot aan de bouwbegeleiding; total engineering.


Het buro streeft voor milieubewuste keuzes in levensduur, oriëntatie, materialen in de cradle to cradle gedachte met een lage CO2 belasting als een van de doelen. Door energie te besparen en op te wekken kan de woning zelfs extra energie genereren.


Elke opgave vraagt een eigenzinnige invulling die groeit in het ontwerpproces. Het buro werkt met 3D visualisering om zo snel tot concrete voorstellen te komen. Het buro vind het belangrijk dat de opdrachtgever snel inzicht krijgt in het ontwerp, zodat er na goede communicatie het perfecte eindresultaat wordt realiseert. Buro Stilma is betrokken tot aan het eindstadium.

Het buro is niet gebonden aan een reguliere werkweek en is daarmee zeer flexibel in afspraken, tijden en locatie.

 

Contactgegevens

  • IJmuidenstraat 40
  • 2586 VB Den Haag
  • wstilma@burostilma.nl
  • burostilma.nl

Projecten