alle O&M bureaus onder één dak

 

Project

Gevarieerde werkomgeving bij Ogilvy & Mather

Voor de directie van O&M was het een grote uitdaging om twee verschillende activiteiten (media en direct marketing) in één gebouw onder te brengen.

Hiervoor moest in het ontwerp rekening gehouden worden met de verschillende partijen. Tegelijkertijd wilden beide partijen een herkenbaar interier. Door veel afstemming en duidelijke commmunicatie wisten we beide partijen op één lijn te krijgen. Dat kwam vooral doordat we de historie van het bedrijf respecteerden. O&M is één van de grootste reclamebureaus met wereldwijd bureaus in veel landen.

In het interieur komen veel elementen terug van de oprichters. Bijvoorbeeld de eeuwig gedragen rode bretels van David Ogilvy. Ook van zijn schat aan oneliners komen enkele exemplaren als decoratie terug in de glasmattering van de scheidingswanden. Een voorbeeld:  "You can’t save souls in a empty church" 

Om het aspect communicatie te benadrukken, hebben we vanuit het oogpunt van flexibiliteit en teamwork alle bureaus en kasten op wielen geplaatst. Hierdoor kunnen medewerkers bureaus en andere meubels snel bij elkaar brengen, zodat samenwerken makkelijker wordt. Locatie

Opdrachtgever

particulier

Oplevering

1996

Project soort

interieur bestaande bouw

Oppervlak

500-1.000 m2

Thema

Opbrengend

Samenwerking

Leveranciers

Toepassingen